Saturday, November 14, 2009

ANIME



salam.

hye hye minnasan! ogenki desuka? lama suda ta update belog. suda sebulan lebih. banyak benda nak cerita. tapi semua suda lupa. HAHA. ouh tidak kelaka, mengapa mahu gelak. okeh okeh jangan gelak. sekarang me suda dapat adapt dengan suasana sini. semuanya da rasa okey macam kat tanah air. ;)) tapi sama2 pon tetap ada bezanya, kat sini waktu solat dia sekarang tengah super cepat, gelap pon sama juga. HOHO. jadi masa weekdays memang tekejar2 mahu solat coz dlm 11 da zohor,dalam 1 da asar, dalam 4 da maghrib and dalam 5 da isyak. pantas je bila nak solat.

orait cukup untuk opening, actually me nak citer tentang kegiatan ta sehat yang me tengah super asyik buat sekarang ni ; menonton anime. HAHA. da lama ta tengok anime. tapi bila datang sini makin menjadi2 lak perasaan nak tengok tu. lepas satu, satu me tonton tanpa puas. *____* oleh itu MEMANG-BANGGA-DIRI-DENGAN-HOBI-LAMA-YANG-HIDUP-SEMULA. tapi tapi, gila camna pon me tade la tonton semuanya. me just tonton mana yang me ta dapat tonton full sajork. jadi me pon tonton la SAILORMOON! HAPPY-HAPPY coz dapat tonton dari first episode till final (ep200), lepas tu pulak me tonton cardcaptor sakura and tidak lupa tsubasa chronicles. HAHA. both anime ni memang gempak habis la. tapi tsubasa chronicles memang SUPER-DUPER-BEST! sekarang me macam tengah gila sama syaoran-kun!
semangat gila tengok anime2 ni sehingga me tidak rasa sunyi langsung di sini. KOH KOH KOH. mari reramai tonton bersama anime2 yang ada. okay that's all for now. STOP!


sailormoon


cardcaptor sakura


tsubasa chronicles

p.s : pic anime tu jiwang2 sajork. HAHA

3 comments:

al-Wann said...

hai sheqeen lme xdgr kbar..siht gak kn..wah bestnye ko lyan anime ek..anime romantik lak 2..haha sme jer kte nie..tp aku lyan anime action laa..huhu

SheQeEN.. said...

hai wan. lhamdulillah aku sihat2 je kat sini. erk, romantik sangat tade la jugak. aku prefer yang ada magic2 nih. hehe. tapi tsubasa chronicles ada action n i still like it bery much. :))

Hariz Zulkarnain said...

saye sudah bepindah ke blog baru
http://har33z.blogspot.com
=)