Sunday, March 14, 2010

perfect post.


hye hye peoples! how're u doin? great?? good! nee, sorry p letak tajuk yang konon sound catchy ni. act ta related pon the title dengan the content ni. +___+ now me just finished my lab report. yeah! so sekarang me just nak buang masa sambil menunggu 1 @ 2a.m. untuk tido. (kenapa tak tido je sekarang?) saje nak mengada tido lambat. tch. act last week me berhajat nak post kegiatan di birm, tapi disebabkan malas nak edit2 pic and nak menaip coz me tetiba tanpa sedar terdapat flu pula di sana. sekarang pon still not fully recover. so me rasa tetiba ada sebab kukuh pulak untuk support kemalasan yang betimpa2 ni. tapi me tetap nak upload pic barang selai dua untuk my peminat. ceh! ada peminat ke. lalala. pics ni di snap dari atiqa amer. terima kasih kepada beliau. kenapa tak amik pic yang snap sendiri? sebab malas la weh. lagi pon pic yang dia snap lagi cun la and da siap edit segala lagi. so me curik je la kat her fb. lmao. sila tengok.

me like all these pics. coz i'm in there
credit to atiqa amer

sambil mentaip ni me sebenanya tengah syok mendengar lagu dari korean indie band. me memang ta expect langsung yang all the song from this band super awesome. me first time dengar one of their song masa dekat intec. ta ingat plak last year or 2008. entitle time collecting memories. eh lupa pulak nak introduce nama band ni apa, band ni digelar NELL.


sekarang me tengah masyuk dengar2 lagu they'ols di utube. wah cover baek punya ta download . so to readers yang memang peminat-kipas-susah-mati korean song. i recommend u'ols dengar lah they'ols punya songs. memang jatuh cinta lah. lyrics nya mostly memang deep2 gitu. yang kat bawah ni one of my favourite song. for this song there's still no MV, so layan macam ni je la yer but it got a lyric so still nice la kan. jadi sila layan and bye!




3 comments:

no name said...

bestnyee kak yam b'gmbr..cntik..

tqaamer said...

lol.

SheQeEN.. said...

no name

memang best bila begamba. thanx tu orang atas ni.

tqa amer

;))