Wednesday, September 16, 2009

akhirnya dapat juga..


hye hye u'ols. akhirnya akhirnya finally ! wah bersemangat di awal entry memang satu etika yang bagus. satu perkara yang perlu ada pada setiap blogger walaupun u'ols and i'ols sedang sibuk berpuasa. heh. puasa pon sibuk ke? entah la entah la. u'ols rasa? tepuk perut tanya perasaan okeh.

act semangat me ini muncul selepas me akhirnya akhirnya finally dapat benda
2 yang dimahui. eheh. tak habis2 lagi ke barang yang kamu mahu sheqeen oi?? ye masih belum habis sehingga hari ini. alhamdulillah suda habis. even me telah menempuhi adegan soping 1, soping 2, 3, 4, 5 dan seterusnya. heh. macam banyak sajork bunyinyer. baru sekarang habis semuanya even me money suda habis. haha bunyi macam mr.krab pulak bila sebut me money. lagi sekali me money. okeh okeh behenti di situ. kalau me money HAHA suda habis, so hari ni me guna abah money.

inila barang yang dicari sekian lama..




suda lihat barangan itu? oh benda biasa je tu.. kenapa semangat sangat an? me akan bersemangat bila benda yang me dapat tu mengalami kesukaran dalam mendapatinya.

bermula dengan stocking belang
2 itew. suda lama me carinya, boleh dikatakan setiap kali me kuar membelah onak duri arus badai dalam mall mesti me cari punya. tapi tak penah dapat2 yang berkenan. tapi hari ini akhirnya dapat juga.

kemudian beralih kepada novel berjudul pelangi itew. sama seperti stocking tadi setiap kali me kuar bersoping me mesti masuk kedai buku semata mencari buku itew. sebenanya me memang suda give up dalam mencari buku itew kerna me ingat masih belum masuk pasaran. memang sangat tak puas hati tahu. tapi alhamdulillah akhirnya dapat juga. HIHI

seterusnya pergi kepada GRAD's card. da lama me planin' nak buat card tu. kalau diikut rancangan awal card itu mahu dibuat sekali bersama visa tapi akibat kepenatan pada hari itu. pembuatannya ditangguhkan untuk kemudian hari. then me berhajat ingin membuatnya ketika pergi berjalan di Kay'El pada weekend yang lalu, tapi akibat pihak they'ols mahu tukar tempat urusan yang kini berada d KL sentral maka rancangan kedua gagal juga. tapi akhirnya hari ini dapat juga bila timbang beg pakai penimbang berat manusia dan kedapatan my beg mempunyai berat sebanyak 60kg.. HAHAHA memang pitam la kalau nak bawak nanti.

as for pin2 itew. me belinya hanya kerna they'ols kelihatan super cute. HEHE.

okaylah. suda penat taip. semangat suda habis. semangat mahu baca novel berkobar2 pula. mahu behenti dah ni. that's all. papai love~



3 comments:

lil Biruny said...

60kg?? Beratnye..

eyra hanyfantasy ;) said...

shopping is da best theraphy ^^

SheQeEN.. said...

lil biruny :
act bukan kg tapi lb.. salah tengok.. HAHA

eyra hanyfantasy :
betul betul betul.. ;))