Sunday, September 6, 2009

shoping-shopang



hye hye u'ols. weekend ni me sakan pegi bershoping. mencurah2 duit keluar masuk ke dalam mesen cashier. barang2 ni me kena beli untuk hidup kat sana nanti. eceh.. cam tak boleh hidup je bunyinye kan? papepon bunyinye me memang kena beli sume stuf ni. untuk diri sendiri jugak, bukan untuk orang lain pon. dan sangat2 kena berterima kasih sama abah coz sume wang ringgit yang keluar mengalir bak air tu datang darinye bukan dariku.

semalam me pegi shoping-shopang di alamanda. benda pertama yang dicari baju panas, glove, kendian beli happon baru, pastu dapat beg lappy ku yg benama qalesya (baru je bagi nama ni tadi) serta beg yang nak wat naik flight. pastu lagi cari kasut selai dan juga jeans selai. macam tak pecaya je adegan shoping semalam. nak je terus dapat. takde 2nd thought ke apa dah.


mentengok je dulu


eh.. makhluk baru datang menyerang??


nak balik dulu

hari ni pulak me pegi billion,bangi. benda yang dicari adalah bahan2 makanan seperti perencah-perencih, instant food, tidak lupa juga kicap dan yang seangkatan dengannya. itu je yang sempat dibeli untuk hari ni.


ramainye baju raya

benda yang belum settle lagi adalah stationary ngan ubat2an. yang tu me mau cari nex weekend pulak. tatau la nanti larat ke tak nak usung sume ni sorang2.

okeylah sampai sini dulu untuk entry kali ni. papai love~


9 comments:

al-Wann said...

wah sheqeen shoppg sakan ko ek..ble ko blepas?

SheQeEN.. said...

betul tu.. memang aku sakan betul shoping.. hihi...
rabu ni baru aku dapat tau.. sabar ye wan.. ;p

*macam la ko beria nak tau*

al-Wann said...

eh msti laa beria nak tau..ko kn kwn ak..he2..hp sony kn?cntik laa..
eh klu ko nak komen mcm ak tue,just g part plg atas kt komen tue..klik Disqus Commnet n full the instruction laa..

Ana Syukriah said...

wawawa,,diew dapat hp baru,,nak jugak,,huu,,

SheQeEN.. said...
This comment has been removed by the author.
SheQeEN.. said...

al-wann

hehe.. aah, sony yg kuar iklan tu.. tralala~

oo~ camtu eh.. orait nanti2 aku akan mencubanye dengan jitu.. ;))

SheQeEN.. said...

ana syukriah

beli la. beli la.
jom sesama pakai happon baru.. ;p

ezany said...

byknya beli barang.. boleh ker bawak sume2 tu nnt.. takut tak terbawak jer.. hehe..

SheQeEN.. said...

itu la pasal. beli punye beli. tak tau la bape kg nnt sumer tu.. lalala