Friday, September 11, 2009

cerita yang biasa-biasa je


hye hye u'ols. malas nak taip mukaddimah panjang2 so me go straight to the titik. today like always me ke alamanda lagi. heh. bunyi macam second house pulak alamanda tu. dalam minggu ni entah da bape kali da pegi. tape2 nak gitau jugak. hari ni teman adik jumpa girlfriends dia. manakala me pula pegi sana mesoping lagi. kalau ikutkan takde la teman sangat senanya. pegi je sekali. HAHA. and barang yang dibeli hari ni kelihatan agak entah ape-ape entah. HUHU

antaranya adalah :


sekeping purse yang berkale ungu


dua bentuk pengepit rambut yang CUTE



dua helai komik japang untuk menghilangkan
boring ketika menunggu. HUHU


yea u'ols. itu sajalah antara benda2 comel yang telah dibeli. tujuan pembelian mereka adalah dengan mengharapkan semoga penulis juga kelihatan comel ketika menggunakannya.

disamping itu, cewah ada samping2 lagi. okay, teruskan teruskan di sini me juga mahu membagitahu betapa me miss my lalink cayunk! eheh.. gatal juga ye anda ni sheqeen..


aiyok windu2 same kamu

orait u'ols. itu saje kesah update for malam ini. papai love ~

4 comments:

al-Wann said...

wah sheqeen,jmpe dia ker ari tue? cntik purse..he2

SheQeEN.. said...

ahaks ahaks *gelak gedik*

yep.. sebab cantik la aku beli.. ;p

ezany said...

baiknye teman adik pegi jumpa gelfren..

SheQeEN.. said...

baik sikit-sikit je.. ;))