Friday, September 4, 2009

benda hari ini



hye hye u'ols. today me update lagi. teheee~ hari ni me pegi amik lesen P kat AMSA Bangi. kan entry sebelum2 ni me ada gitau yang me da lulus test JPJ and bakal dapat P. so today suda tiada lagi bakal kerna me telah memilik nye. tapi me agak tak puas hati kerna lesen L me kelihatan lagi kemas berbanding dengan P. camna la they'ols tu wat keja an. mentang2 la P tu sementara sajork.


katunnye wajahmu wahai sheqeen.. lalala

sekarang di rumah ni me nak kena habiskan isi borang2 oren di bawah ni pulak. banyak betul nak kena isi. sampai 3 salinan. isk3. eh u yang tengah baca tu. pinjam tangan boleh? tolong me isi borang ni.



lepas isi borang2 ni me nak isi borang untuk apply student ID plak, borang nak wat GRAD's card lagi. and lagi entah nama ape ntah borang2 yang tinggal.


ahha tambahan lagi. di sini me nak promote Tabung Untukmu Visa or nama popularnya TUV yang diterbitkan oleh warga KPM scholars cohoart 5. tujuan dan macamna tabung ni berfungsi boleh diketahui dengan melayari blog lili tai. kepada u'ols yang rasa diri adalah warga KPM scholars cohoart 5 sila klik namanya untuk pergi ke blognya.


4 comments:

al-Wann said...

wah sibuknye cik sheqeen kte nie yer..he2..

SheQeEN.. said...

aah la cik wan.. bizi bizi sajork.. ;P

Ana Syukriah said...

kamu,kamu fly biler? belog kamu cantek lah.jeles~ huu,,

SheQeEN.. said...

eh ana.. belum tau lagi. rabu ni baru ada briefing.. huhu

maceh2.. belog kamu cantik juga.. ;))