Tuesday, September 8, 2009

takde tajuk seswai



hye hye u'ols. lagi buat apa tu? baru lepas siap solat terawikh? bagus bagus. sejuk perut ibu mengandung. ;)) hari ni genap 18 hari we'ols puasa an. tinggal bape hari lagi eh? sape tahu? well.. mesti la u'ols tatau sebab anak bulan tak nampak2 lagi. macamna ye wajah anak bulan ni. rasa cam nak tonton jugak je. tonton guna binokular boleh tak. macam upin ipin tu. eh sebut sal upin ipin baru me notice yang tahun ni tade pon an upin ipin versi puasa punya. rindu nak tengok telatah twin botak tu. BETUL BETUL BETUL.

tapi malangnye malam ni me bukan nak citer sal twin botak terbitan Les' Copaque tu. tapi me pon nak la mentunjuk jugak macam orang lain barang2 yang dibeli. barangs ni beli petang tadi dekat alamanda sajork. putrajaya ni mana la mall yang me mampu pegi lagi kalau bukan yang tu. plus alamsaya eh alamanda ni dekat je dengan umah. naik kereta sikit da sampai. sikit je tak lama pon. lima minit da sampai. dekat an dekat an.

hari ni me beli ubat2an + toiletries + stationary. barang2 ni semua kalau tangok kecik2 asam boi je, tapi harga semuanya nak cecah RM150++ juga. terbanglah duit terbanglah dengan gembira tinggalkan daku kegembiraan dengan barang2 ini juga. MyEm0.Com



u'ols lihat tak barang2 yang me beli tu. sikit je an? tapi sekarang ignore an barang2 tu dan fokuskan pada my bag tu. bag tu abah beli dekat alamanda juga. harganya RM299. murah an? me dengar dari teman2 they'ols beli bag mostly dengan harga RM400 ke atas. bag je pon da mahal an.. tapi me tatau la pulak bape besar bag they'ols tu. tapi my bag memang totally besar. BESAR PUNYER ! (sila baca dengan nada iklan magy) kalau tak caye nanti me snap pic ketika bag tu berdiri sama tinggi and duduk sama rendah dengan me okey??

eh, tetiba rasa macam tak sabar je nak raya. ceit~ cantik je jump dari satu citer ke satu citer. emm.. itu sajalah story moreh for today. papai love~



6 comments:

ezany said...

wah.. guna higslide ek.. hehe..

mane gambar beg besar tu..? nape tak letak..

jUst mE mYsElF n I said...

salam saya baru first time lihat blog awak..sgt teruja dengan ikon yang cute tue... klau x keberatan saya mau blajar mcm mana nak buat ikon yang cute tue... TQ

SheQeEN.. said...

ezany

aah.. aah.. sgt menarik.. hihi

bag tu ada kat bawah barang2 tu, kaler ungu tgh baring..

SheQeEN.. said...

just me myself n i

salam.. thanx sbb sudi melihat.. ;))
tapayah belajar pon macamna nak buat. juz masuk http://www.emocutez.com/ link itu. kemudian copy HTML and paste HTML code sajork.. ;P

al-Wann said...

byk brg qeen..he2..mask ade beli?

SheQeEN.. said...

aah.. ta habis lagi tu.. hoho.. mask belum beli lagi. takde jual yang jenis ikat la..