Thursday, September 17, 2009

balik kampung..




hye hye u'ols. hari ni hari khamis an? kalau ikutkan banyak skola or uni yang stat cuti esok hari. tapi macam biasala an, kalau esok cuti we'ols ni hari ni da mula tak nak datang an? HEHE. eh u'ols tak macam tu ke? bagus bagus bagus. me bukan maksudkan semuanya tapi segelintir je. ;))

so sheqeen? apa motifnye ungkit sal ni hari ni? ehem ehem.. okayla okayla me jump terus da takde kata2 aluan da. eh ke kata alu-aluan eh? eheh. bila da lama tak buat karangan ni rasa serba tak yakin je bila nak guna proper punya.. oh tersimpang sekejap. act today me sefamily da nak balik kampung da. we'ols balik lepas amik adik dari skola and amik akak dari maktabnya. tengok2 we'ols bagus an? tungguh habis waktu kelas dulu baru we'ols balik. we'ols tak terus balik hari ni tanpa habis kelas. erk.. pape je lah.


pic hiasan sajork. me balik naik kereta bukan flight. ;))

then me jugak nak gitau yang sepanjang dikampung nanti me mungkin akan online barang sekejap dua ntuk menjenguk blog dan tanaman di facebook. tapi tu pon kalau connection internet bagus. yela line berokbeng maxis ke celcom ke cam hampeh je kalau kat kampung ni. HAHA. eh tak klakar pon, kenapa gelak? saja suka-suki.

makanya bila da sedekimian me nak wish HAPPY EID FITR siap2 kat u'ols sume. mohon maaf atas ayat or kelakuan yang u'ols tak bekenan sepanjang me berblog *gila dramatik* and raya nanti jangan over sangat. and kepada yang belum amik kad raya jangan segan2 nak amik okey..

okaylah u'ols. that's all for today. papai love~


p.s ; i'm sick. now it has been 3 days. because of tongsen (tatau spelling betol or tak, redah je ni) so kena makan ubat banyak sangat dari doc. HUHU. doakan me fully recover before raya okeh? ;*


makan semuanya kenyang2. erk?

8 comments:

ezany said...

semoga slamat sampai ke destinasi ditujui.. slamat hari raya..

LeNgGaNgKaNgKuNg said...

sin ko sakit.. moga raya nnt ko sihat hendaknya.. kurangkan minum ais ekk..

I - s Y a said...

oit sakit kaa?
moge cepat sembuhh. minum air madu suam pun ok gak. happy eid ~

zik said...

tongsen tu ape ye?? kalo sakit tekak tonsil kot..tbe meneka~

SheQeEN.. said...

ezany

trimas! skrg suda slmt sampai ptrjya blk.. ;))

SheQeEN.. said...

lenggangkangkung

alhamdulillah da pulih dari sakit yang tu. sekarang selesema sikit je.. ;)

SheQeEN.. said...

i-sya

trimas isya. alhamdulillah suda sembuh... ;)

SheQeEN.. said...

zik

aaa.. tonsil la kot. aku tatau eja camna. tapi bunyi camtu dah.. ;p