Saturday, July 18, 2009

breaking the code

evening u'ols...

hari ni agak penat sikit.. pagi tadi pegi bangi nak amik lesen L, lepas tu pergi ronda2 di bandar bangi dengan sepasang kaki coz masa tu tayar kereta tgh tukar (sangat botak tayar2 itu, suda tiada seri lagi) :puteh_13: lepas tu pegi singgah mydin pulak sebabnya semata2nak beli buah tembikai, tapi alang2 da masuk tu bukan setakat tembikai la yang dibeli.. oren,epal,sayur,tauhu pon masuk sama.. ;p saya memang cukup tak suka pegi mydin masa weekend.. mana taknya, dalam tu penuh betul dgn rakyat.. da la mydin ni sempit, tak penah la pulak jumpa mydin yang luas ala2 tesco @ giant.. paling angin sekali masa que nak bayar, orang beraturnya panjang semacam je.. geram + tension = :puteh_15:
petang
2 pulak, lepas asar camtu kuar lagi pegi alamanda, semalam pon pegi alamanda jugak dengan aqmal pegi tengok harry potter.. ;p and hari ni pulak coz nak beli hanfon tuk aqmal.. dapat hanfon baru lagi budak tu.. :puteh_18:

errrr.... agak panjang mukadimahnye kan? cam tak de ura2 nak sentuh sal tajuk entry kali ni pon..:puteh_17: okay, sekarang baru kita masuk.. kat sini ada sikit benda yang nak share kat u'ols.. secret di sebalik alphabet yang kita sangat arif,bijak,pandai lagi saksama ni.. budak tak masuk tadika pon da hafal n memang yakin bila sebut satu2 mengikut susunan yang betul..

ehem..ehem..

Photobucket

do you know the meaning of : ABCDEFG is actually

A Boy Can Do Everything For Girl...

and we reverse : GFEDCBA is

Girls Forgot Everything Done & Catches new Boy Again...

quite surprising isn't it?
ok.. that's all.. papai~


p/s : just tau sampai G je..if u'ols tau sambungannya sharing2 lah kat sini..
sharing is caring rite?

p/s/s : harry potter pandai wat kelakar jugak rupa2nya yer.. i like!

p/s/s/s : aqmal(adik) tukar hanfon coz the old one rosak screen.. sian dia..


7 comments:

lil Biruny said...

Salam.. shiqin, padan la rasa macam nampak je kat AMSA pagi semalam.. tapi, bila tengok balik dah hilang. Kalau x silap, datang dgn abah kan??

hehe..

lil Biruny said...

ops.. syiqin*

SheQeEN thinks.. said...

salam.. yup, dtg dgn abah.. igt blh terus start kls tp dia kata kena call cikgu and setting jadual dulu.. tu yang terus balik bila da dapat.. huhu

amik kat situ jugak ke? tataupun.. da lama ke amik?

p/s : copat tul slh ngeja.. huu

lil Biruny said...

hehe.. ana baru attend kelas 5 jam. test comp khamis nnt. pastu jumaat bengkel kot.. then, baru L..

SheQeEN thinks.. said...

owh.. gudluck tuk test com!
smga dpt fullmark (sama mcm saya) ;p

ada jgk rupanya org yg aku knl wat lesen kat situ.. hoho~

MiszMaryaNe said...

weh, tuka enpon lg bdk tu?!!
kejadahnyerrr??!!

x bez pon heri poter, bosan kot, hoho

SheQeEN thinks.. said...

hanfon dia da tak kuar gambo. abah kata nak tukar tunggu hujung bulan ni and untill then dia pakai sony hok ada tu dulu. tapi hanfon tu pulak prob bila call. so beli je la baru. lawa kak.. kaler oren,nipis,agak lebar dan pjg + flip lagi. harga pon under 1k *jeles2*

harry potter best jugop! x kire!