Saturday, July 11, 2009

mari reramai pakat undi..

semalam saya melawat blog cik chokilala nak baca entry barunya, and melalui post tu la saya mengenali blog inche aman wan plak.. mereka sekarang ni tengah sakan promosi citer pendek yang tak sampai 5min rasanya tapi menarik.. jadi saya pon nak tolong promosi jugak plus saja nak wat entry baru so, kalau u'ols nak tau kisah selanjutnya silalah lawat blog inche aman wan yer.. ;p



2 comments:

Aman Wan said...

hey..thanx~!
x sangka lak ada ramai tlg advetise kan. huhu.. neway, really thanx~!

=D

SheQeEN thinks.. said...

welcome2.. benda best.. *wink2*