Monday, July 20, 2009

bertukar!

hey hey u'ols..

notice something new tak dalam my blog nih? of course la perasan kan kan? kalau tak perasan tu rabun la kot. tapi cam tak logik pulak kalau tengok dekat2 pon tak nampak kan? Rabun ayam ke apa ntah orang tu. okey2 abaikan if ada yang rabun kat sini, so nak bagitahu yang saya da tukar layout baru. layout buat sendiri tau tau. even masih dalam level amatur tapi tetap satisfy coz buat dengan usaha sendiri. hikhik

u'ols tak nak tau ke nape saya tukar layout baru ni? nak la ye? tak nak pon nak bagitau jugak. ni semua gara2 selepas terjumpa beberapa blogger lain yang pakai layout sama macam yang sebelum ni and saya lak jenis yang tak suka sama. poyo je. jadi saya pon penat2kan mata and rajin2kan jari mencari serta mensearch segala tips and tricks untuk bikin layout sendiri. and nah, ni hasilnya. gembira betul saya, sebab dah takkan sama dengan orang lain.

haa.. nak gitau lagi ni, u'ols perasan tak favicon saya da lain? da tak keluar Blogspot Pictures, Images and Photos ,kalau ikutkan da ramai pon yang tau trick ni, tapi saya baru je tau malam tadi. ;p

ermm.. tu je la nak citer kali ni. len kali citer2 lagi.



8 comments:

Ynn. said...

ehem2 padan la i perasan dh tukar colour pink puteh siap berpolka2 hihi org ckp pakai polka ni maknanya dh maturedd tau HAHA maksudnye mcm dh tuaa la tsk +____+ x pe sweet 20 jgkkk

SheQeEN thinks.. said...

ouh.. tanpa sedar diri ni da matang rupenya..tape2, matang tu bergaya..
jom pakat2 matang.. ;p

(bila sebut matang banyak kali jadi pening pulak,pekebenda matang tuh) @__@

lil Biruny said...

huish.. boleh ajar ana?? ana masih x tahu ttg favicon tu.. asyik concentrate ttg post yg nak ditulis je..

SheQeEN thinks.. said...

buleh2.. takdop masalah..
n mmg nmpk fokus akhir2 ni.. =3

MiszMaryaNe said...

ecece,
dah pndai menunkar layout sndri plak,
psnih bley ar ajr kakak, xpun tlg bt trs kew, hoho

SheQeEN thinks.. said...

buleh2 jugop. tgh xdop kije nih. tapi tulung bergaji yer. dpt jugak income dikala miskin gini. *evil laugh*

lil Biruny said...

syiqin, lagu mano nak buak?? nnt ym ana eh?? kalau ana on9 la.. nak tanya macam mane nak buat benda tu..

SheQeEN thinks.. said...

lagu tu sikit lagu ni sikit. hikhik.
beres.. nnt mlm ni sapa yg on9 dulu buzz dulu kay.. =3