Wednesday, July 29, 2009

pencarian yang memenatkan..




hye hye u'ols..

hari ni me sangat tension dgn shoutmix. asyik tak kuar je kotakjerit tuh. penat nak mereload berkali
2. cepat2 admin kotakjerit baiki kembali and permudahkan hidup we'ols ini. me sedih betul dengan tingkah laku shoutmix, tapi sedih2 pon me lalu je makan.
tengok u'ols, ri ni pon me not happy jugak an? sama macam entry sblm ni. asyik sedih je an? mesti u'ols boring an? tapi.. ada aku kesah? hikhik.. sedih2 pon masih boleh gelak tau. cewah.. goyang sikit ecece.. kalau tak mengarut dalam satu entry tak sah an? tolong jangan menyampah lagi. sila baca entry ini sampai habis ye. tu la.. sapa suruh u'ols baca starting dia. hoho..

okes okes.. mari kita bukak citer me menghilangkan kesedihan semalam. selepas sedih2 sebelum tido, bangun tu me and my sis pegi ke kay el. we'ols naik klia transit, then we'ols naik monorail after that we'ols naik lrt plak. MIAHAHA. manyak penat lor. bertungkus lumus menaik tangga and mengkejar2 benda panjang dan laju itu. kalau ikut total bayar transport je da rm30++ my money banyak spend kat situ je. tapi tape la kan, bukan selalu menghabis duit begini.huhu.. poyo je bunyik. 1st place yang we'ols tuju adalah sg.wang kerna mahu mencari baju untuk me pakai masa dinner nanti. bajunya da jumpa tapi rupanya me tak boleh tunjuk kat sini lagi. takut hilang serinye. bila da penat musing2 dalam tu we'ols gerak ke jalan TAR pulak, coz nak cari tudung untuk me pakai dinner nanti jugak. asyik cari my stuff je an ? mana my sis punya barang pulak ? well.. penteman mana boleh cari barang sangat. hihi.. tapi masa kat sg.wang my sis ada rembat satu kasut yang cantik and comfortable je rasanya bila dipakai. boleh la pinjam nnt. BWAHAHA.

eh.. eh.. u'ols, penat yo jenjalan kat jalan TAR. da la area tu tade akon. huhu.. jalan
2, musing2 lagi, jenguk2 sikit, akhirnya jumpa jugak tudung yang dicari. act tudung tu bukan betul2 jumpa. me mintak makcik kat situ jahitkan tudung yang me mau tu. thanx makcik sudi jahitkan time tu jugak. len kali boleh pegi lagi..

sebelum balik me sempat rembat one thing dkt kl central. geram sangat tengok kecumilannya. so cepat2 pilih, masukkan dalam plastic bag and jangan lupa hulurkan money nye.. ;p

jadi hari tu memang penat coz jenjalan tu bukan at 1 place je.
n nak pegi tu bukan senang macam naik keta sendiri.



da lama teringin nak post entry pic naik benda ni
mase first time naik dolu
2 tapi sekarang baru tertunai..




ni semua pic otw nak pegi,
that's y semangat lagi snap2



inilah rupa barang yang me rembat kat kl central tu.
my new pencilcase.


16 comments:

Farihah Ahmad said...

mmg. kotak jerit agak kesengalan today. menguji kesabaran btol..

DaliaLiyana said...

da dpt carik?? hope dpt k...kalau tak dpt gak..ajak kak dalia k..hihihi...

SheQeEN.. said...

Farihah Ahmad

hee.. sekarang kotakjerit da sembuh da. sapa la yg bagi penyakit kat dia entah.. ;p

SheQeEN.. said...

DaliaLiyana

alhamdulillah da dpt cari even tak sepenuhnya lagi. tgh duk ngusha eksesory lak skrg nih. ;)

hee.. thanx u sudi teman..

..::mrsMeme::.. said...

kotak jerit terkena penyakit ke?

hahahha.....

smuga cpt sembuh la..

SheQeEN.. said...

disuspek nya mcm tu la semalam. hihi..
sekarang da kembali pulih. bagus betul.. ;p

Cik aiNa said...

wahh..suke nyer die berjalan2. tp pencil case tu chumil la dear..suke..sukee!!

SheQeEN.. said...

ye beda bedu.. suka bangat.. ;p
happy gitu.. comel an? hee

:: puteri_katak :: said...

cute r pencil case 2...
mau3..~!!!

SheQeEN.. said...

mau? muleh2.. mitak ngan tokey kedai eh. hee.. comel an? sila jeles teman2.. ;p

shima said...

btol.shoutmix memang sengal skg.

SheQeEN.. said...

tapi beliau da pulih skrg. goodbox.. hihi..

Hariz Zulkarnain said...

wah,meriahnya pencil case dia..hehe

SheQeEN.. said...

hikhik. meriah an? tak sabar nak guna tu. plastik kat dlm pon tak buang g. ;p

hadio said...

slm ziarah =)

wahhh sakan bgambar ye hoho

SheQeEN.. said...

salam.. ye, sewaktu begambo mesti kena sentiasa sakan. len kali ziarah lagi yep.. ;)