Tuesday, July 21, 2009

P.S. I Love You

evening u'ols.

saya nak gitau ni, yang P.S. I Love U da siap download da. happy tau. sebelum ni tatau pon citer tu best. my ex-classmate dulu ramai yang baca novel tu, and semunya kata best. so mesti la tertanya2kan citer tu pasal apa? pasal romantik comedy or romantic mystery etc. tapi bila diorang citer yang novel tu sal isteri kematian suami, terus punah harapan and impian nak mengafter buku tu dari teman2.



nak dijadikan citer pulak sekarang ni star movies tengah galak dengan fanfest09 , banyak nak mati la kan movie2 best yang chanel tu tayang. for instance narnia prince caspian, what happen in vegas, cleaner and including p.s. i love you ni. so, apalagi kan? citer best nak main, tengok je la. amazingly, citer tu memang best pon. gelak2 and nangis2 masa tengok citer tu.

yang paling suka sekali tang citer tu is OST dia. sangat best tau, sangat bermakna jugak and sangat sedih bunyinyer. suara yang tukang nyanyi ni pon rock2 seksi je bunyinyer.

klik player bawah ni untuk dengar lagu..









I just want to see you
When youre all alone
I just want to catch you if I can
I just want to be there
When the morning light explodes
On your face it radiates
I cant escape
I love you till the end

I just want to tell you nothing
You dont want to hear
All I want is for you to say
Why dont you just take me
Where Ive never been before
I know you want to hear me
Catch my breath
I love you till the end

I just want to be there
When were caught in the rain
I just want to see you laugh not cry
I just want to feel you
When the night puts on its cloak
Im lost for words dont tell me
All I can say
I love you till the end


p/s : credit to cikchokilala for tutorial cmna nak pasang lagu dalam entry.
p/s/s : u'ols rasa romantik tak my entry kali ni coz ada lagu.


------------------------------

citer tambahan sikit, tadi lepas lunch kan. tetiba je saya dapat mesej dari satu number tak dikenali. owner number tu kan, tanpa segan silu je hantar mesej kat saya yang berbunyi begini. baca kat bawah ni je.

"Korang apa hal. Gaduh laki bini pun jgn
smpai kurang ajar dgn org tua.
Apa salah abah sampai mati2kan tel.
Skrg akak nk korang jawab tel akak."


tanpa segan silu kan 'akak' tu nak marah2 saya. tak paham betul manusia sekarang ni. bila saya dengan machonya balas mesej dia dengan sekadar dua patah perkataan 'salah number' dia tak balas balik pon mintak maaf ke apa.

btw 'akak' thanks doakan saya 'kawin cepat' *tiber*



4 comments:

Ynn. said...

serius comel siapa ada lagu smua dlm entry lepasni ynn nk jgkk buat HAHA. eh kelakar okay mayb akak tu malu lah tersalah sent kan?

SheQeEN thinks.. said...

betul tu. comel kan. comelnye.. =3
tu la pasal. akak tu pon kalau nak salah number pon bagi la salam dulu ni main terjah je. kan da malu da. hikhik

Nine said...

cool lagu dia...
suka....
:]]

SheQeEN.. said...

betul betul.. rasa cam jatuh cinte kan? hikhik