Saturday, August 22, 2009

adegan sebuah dinner



hye hye eberibodi. tonite me nak sharing ngan u'ols sume me punye pic sewaktu pegi dinner. eleh, pic dinner pon nak tunjuk. eh, eh, eh, dinner ni bukan dinner = makan malam sajork lah u'ols. dinner ni sekali dengan aluk graduation. aluk tu pulak bermakna a-level uk, nama me punya program sewaktu study dekat intec dolu2. eceh cam dah lama je bunyi nye an.
okaylah u'ols, as usual jom layan pitchas. let's go!

Event : ALUK Graduation + Dinner
Venue : Grand Blue Wave Hotel S.Alam
Time : 8.o0p.m. - 1o.30p.m.
Date : 19 Aug 2009



me with junior. ain namanya.
kami bakal guru chem. o yeah! ;)



me kelihatan pendek di sini. sob3


me with illy. pemenang baju cantek di atas tadi.
kami pon bakal guru chem. :)



me with mie. dia ni pon pemenang jugak.
tengok apa dia menang nanti yer.
kami guru chem juga. ;)



mie with naufal. mereka ni same2 pemenang juga.
and both chem teacher oso. ;)



me dikelilingi jejaka kacak. ahaks2


me with ustazah rukiah,azizan and naufal.
we are future teacher! ;)


menayang sijil benti. HOHHO


ini adalah warga aluk 5 + VIP.


okay u'ols. itu sajork pic untuk ditayang.
nanti kita layan pic lain pula.
papai love~


4 comments:

Hariz Zulkarnain said...

ewah...ewah..nice..nice =)

SheQeEN.. said...

yup..yup..nice sunggoh sunggoh.. ;P

al-Wann said...

sheqeen, kim slam kt junior ko c ain tuh..he2..bleh kn?

SheQeEN.. said...

ahaks ahaks.. aku da ta jumpa dia la.. ;p