Friday, August 21, 2009

cerita di ESSET

hye hye u'ols. lame tak update nih. nak seminggu suda. alahai baru seminggu je pon. ni la bahana bila hari2 asyik duk update je. ni sekali seminggu tak terupdate. kesian blog ni. mesti rindu dekat me an. me tak update bersebab lah u'ols. sebelum ni an me ada gitau yang me nak pegi kursus. balik kursus tu me tak sempat nak update coz penat sangat. da la esok nye lusa nye me nak kena pegi shah alam lagi. so me simpan je la citer ni. citer lama yang belum basi lagi.

okey u'ols di bawah ini adalah pitchas me sepanjang tidak mengupdate ni

acara : kursus pre-dep
lokasi : ESSET
tarikh : 14-18 aug 2009


sebelum dengar taklimat dari bahagian tajaan
kena bergambar sakan dulu



bergambar lagi dengan sakan.. lalala


ini hampir semua warga intec..


ini pon budak intec jugak.. ;)


ini warga lelaki ppc intec & kyuem


ini warga ppc mostly intec, kyuem ada sikit2 je.. huhu


ini me dengan illy.. sebelum majlis perasmian


act me nak letak pic group jugak dalam ni. tapi tak terjumpa2 pon. HUHU. sikit je pic yang ada, sedih betul tapi wuteva it is kursus ni memang best jika ditolak anasir2 luar yang menyakitkan hati itew.. itu sajork pic yang ada untuk me tayangkan di sini. sob3. papai love~



___________

tambahan hangat..


ini pic nanges mase kena
tulis surat untuk ibu ayah.. T__T


inilah pic my group. group ke 10 nama SQUISH!
comel an nama tu?? ;)

10 comments:

milimilo said...

kursus best sbb dpt mknn free..huhu

lil Biruny said...

hurm.. rasanya bukan ESSAT.. tapi ESSET..

ezany said...

kursus ker sesi fotography ni.. hehehe..

SheQeEN.. said...

milimilo

makanan free tu setengah2 je yang best. huhu

SheQeEN.. said...

lil biruny

HAKHAK. aku da betulkan da. ang orang kedua tegur salah ejaan aku tuh.. lalala

SheQeEN.. said...

ezany

erk.. dua2 kot. kursus ye bergambo pon ye juge.. ;p

al-Wann said...

wah gmbra sakan bgambar..he2

SheQeEN.. said...

mesti bergembira. lama tak jumpa kenkawan tu. rindu rinduan sajork.. lalala

Lili said...

sheqeen miss the rock n roll!!!

illy... skali pandang ingatkan lily *nama kedua aku* sigh...

anasir2 luar yg menyakitkan ati ko tu refer tu ape ek?

SheQeEN.. said...

lili!!

hoho.. anasir2 luar tu adalah sejenis gangguan yang tidak menyenangkan hidup aku. erk... takleh citer panjang lah.. ;p