Monday, August 3, 2009

dia sebuah award..

hye hye u'ols sume. dah guna all pon nak letak semua lagi an? konon macam banyak la tuh. nyampah gitew. hikhik.. post ni sempena award yang me dapat from my sis. dia cam baik gitew coz nak bagi me award. ni my 1st award tau u'ols. rupe2nye berblog pon boleh dapat award an. tetiba je terase cam hebat kejap.



okie lah u'ols, bout this award is







-NYATAKAN LIMA [5] FAKTA MENARIK TENTANG PEMBERI AWARD INI-


:: dia my sis tau u'ols. my only elder sis gitew
::dia nih konon suka menda ala
2 purple camtuw. ;p
:: dia jugak suka mintak macam2 benda from me lah u'ols. tapi me lagi super duper suka mintak macam2 dari dia. belanja makan,movie,tambang pon yew jugak. HAHAHA
:: dia tak wat lesen keta lagi tau u'ols. da tua, erk silap.. da dewasa pon still tamau wat jugak lagi. kenkonon tade mase gitew. hikhik
:: dia ni agak malas gitew u'ols. cuti gare2 H1N1 da habis pon dia kata malas pegi kelas lagi. kalau tak caye dia ni malas pi la baca belog dia. sila klik
sini untuk layari gitew. HOHOHHO

tetiba entry kali ni terasa gedik gitew.. HAHAHAHA


SETIAP BLOGGER HARUS MENYATAKAN 10FAKTA/HOBI DIRI SENDIRI SEBELUM MEMILIH PENERIMA AWARD YANG SETERUSNYA..


:: baru je lepas wat n memiliki sebuah international passport. ;p
:: 'baru' je memiliki lesen L yang hampir berusia 3 minggus

:: peminat-kipas-susah-mati James McAvoy
:: ta boleh hidup tanpa kipas,udara and air. HOHOHO
:: sudah penat jadi seorang yang memahami.
:: sudah lali dengan berbagai alasan yang tak pas akal logik
:: boring dengan jadual masa sebagai pengonline tetap. MIAHAHA
:: bosan sebab da tatau nak tulis apa

:: sambil tengah tunggu last episode atashinchi no danshi habis donlod. nak tau citer ni sal apa? refer to this
entry
:: juga tengah bersengkang mata dari mengantuk untuk habiskan entry ni


yeay! cukup jugak 10! =3


ANDA PERLU MEMILIH 10PENERIMA AWARD SETERUSNYA DAN DESCRIBE TENTANG MEREKA....


:: ynn

:: cik aina
:: cik yana
:: tin susu

:: hariz

:: lil biruny
:: along arman

:: yam
:: athie
:: fatin afiqah



sebab2nya adalah kerna they'ols my awesome blog buddy lor.
tu pon lagi mau tanye ke?





pst.. u'ols tanak ikut rules dia ni pon tape tau.
juz amik je award ni. sian u'ols nak kena berfikir pulak. hekhek



11 comments:

saljuillahi said...

cam mane nak amik award ni ??
conpius2..
=)

SheQeEN.. said...

ehei.. senang saje sih. right click je pic tu n save... =3

SheQeEN.. said...

ahakz.. pembetulan sedikit. click dulu pic tu then baru right click n save. okeh atie?

lil Biruny said...

thanx for the award.. ana simpan kemas2 dalam hati.. hehe..

Hurun Ain said...
This comment has been removed by the author.
SheQeEN.. said...

sesame ajo. klau rajen ltk la kat page tu. weee..

I - s Y a said...

comel lerrr rabit hitam legam ni.

SheQeEN.. said...

hihi.. they'ols memang comel. ;p

SheQeEN.. said...

erk telupa nak tambah.. btw isya itu bukan rabit tau. tapi kuncing. HIHIHI

MiszMaryaNe said...

weh, kureng asam kamu nih,
kate me malas plak,
me malas2 mnje je larh,
kamu tu lagi2 la mls dari me,
nympah gitew me dgn u ni,
mnjatuhkan air wajah me jew..hak3

SheQeEN.. said...

KAHKAHKAH. jgn la nyampah2 dgn me. sedih me gitew. me berkata jujur je. mna ada ur water face jatuh. kalau betul jatuh cecepat la tadah dengan besen. HIKHIK