Sunday, August 23, 2009

kesah 20082009



holala minnasan. hari ni adalah hari ahad, and tarikh hari ni pulak adalah 23rd Aug 2009. tapi entry ni me taknak citer benda hari ni. sebab benda hari ni tak best. kenapa tak best? sebab hari ni me pegi belajar memandu lagi. kelas ke 4 tau u'ols. kira me ada lagi 2jam untuk kelas memandu ni. hari ni jugak me 1st time masuk jalan raya. oso hari ni me kena wat QTI. macam pelik je me drive. tapi so far da okey dari dulu. cuma belur2 bila nak kena tukar gear and tak pro lagi lah handle stereng. eh3 me da tersasur lak citer benda hari ni. maafkan me ye. me takde niat pon nak citer sal mempandu ni. now u'ols baru lah me nak citer apa yang me nak citer mase me mula2 nak citer apa kat dalam entry hari ni. ceit! ayat cam keling.

citer ni berkisar pada tarikh 20th Aug 2009. 20082009 tarikh keramat me dapat result untuk me punya a-level. syukur, segala penat lelah me sebelum ni terbayar jugak. sungguh gembira hari tu. me tak sangka pon me akan dapat result tu even result tu bukan la yang penuh. bape eh baru penuh tu? tanya u'ols. lalala~ emmm.. penuh nye 15 tapi me dapat 14. tapi me da bersyukur sangat. trimas kepada semua yang terlibat dalam membantu me mendapat result ni. family,friends, and penaja. tanpa u'ols sume me takkan sampai sini.
thanx sume

tapi hari tu sebelum me amik result me agak confuse sikit coz semua orang datang dekat me congratulate dekat me coz me dapat 15. AYOYOY~ me tatau pon lagi me dapat bape, orang len da tau dulu. memang ajaib an? tapi pape pon mase tu me tak rasa at ease lagi sebab benda tu tak sure pon an. biasa la rumour ni takleh caye sangat. HUK3 and sesungguhnya bila jumpa head program nak amik slip ke apa ntah tu me tak dapat macam apa yang they'ols tu expect. sory guys.. wuteva it is u'ols memang bagus coz expect me dapat 15. HIHI.

so untuk result tu me dapat :

chemistry : A
core mathematics + mechanics : A
physics : B

jumlahnye 14.


bila da settle sume hal dekat intec me pon bertolak lah balik umah. tiba je dekat umah, umi gitau me dapat surat. surat tu baru je tadi tiba tadi jugak, tak lama sebelum me tiba di rumah. rupa2nya surat tu datang dari uni of soton. they'ols kasi me letter of unconditional offer and visa letter. ALHAMDULILLAH, semua nye berlaku dalam satu hari. ;)



sarung surat laju.

kepada semua my friends. me ucapkan TAHNIAH. u'ols sume da buat yang terbaik. and semoga selepas ini we'ols akan buat yang lebih baik. me doakan u'ols and we'ols sentiasa berjaya. semoga hubungan persahabatan tu tak putus dengan senangnye.
okaylah u'ols. that's all for today. papai love

7 comments:

L&F said...

aku rindu kamu jua...

ahaks!!

lil Biruny said...

salam.. sorry eh syiqin.. btw, bila test jpj?? Ana punye 11 September ni..

~SuGaR CanDy~ said...

syiqin..
beshnya kamu..
sdh bole wat visa dgn tenangnya..
huhu
ak ni msh mnunggu dgn tdk tenang..
last year sorg senior 2 dh nk fly,ptg 2 br die g amik visa..
br siap sbb surrey antr lmbt..huhu
surrey oh surrey~~

SheQeEN.. said...

lil biruny

salam.. tape tape.. huhu..
kena 28 ni ha, tatau la camna kesah aku dengan litar tu.. ;((

neway tadi kelas aku nampak ang bawak keta. 1st class eh?

SheQeEN.. said...

~sugar candy~

doa semoga surrey cepat cepat anta surat kat korang yang nak p surrey. n semoga semuanya berjalan dengan lancar.. ;))

al-Wann said...

wah sheqeen..hebt ko..congratexx!!smoga ko dpt cipta lg byk kjyaan dmsa depn..amin..

SheQeEN.. said...

thanx wan! same goes to you. jom kita cipta kejayaan bersama! ;))