Sunday, August 9, 2009

sepatu oh sepatu



holala u'ols. seperti biasa hari ni me go out jenjalan lagi. o yeah! hari2 jejalan memang best. kegemarankuh itew!ini adalah kerna barang yang dicari dapat, duit yang digunakan pon tak habis2. camna duit yang digunakan tu tak habis? eheh.. duit habis je senanya tapi bukan me money but abah money. so tak 'habis' la duit nye. hari ni me jenjalan di alamanda sajork. pegi pon da petang2 camtu, dalam pukul 5 gerak and dalam pukul 6 pulang. pantas tak u'ols me bershoping? HUHU. macam ni lah my shoping life kalau pegi dengan abah. sedih tak u'ols? jangan sedih2 bila sekali lagi diingatkan bahawasanye sendiri punya money tak terusik pon. seperti biasa u'ols, bile seseorang tu pergi jenjalan mesti dia ada motif yang tersendiri. dan me punya motif is mencari sepatu untuk dipakai jenjalan selepas ini pulak. HIKHIK. my life takkan penah habis dengan jenjalan. yes! my motto. pencarian sepatu di alamanda agak memenatkan dan mengkalutkan, kerna me kena cari dalam keadaan yang kelam kabut macam ribut. sungguh tidak gemar situasi itew. mula2 me masuk VINCCI, tapi cam takde yang best je. pastu me masuk WALK-IN pon cam tak best jugak. kemudian me masuk NOSE, oh sungguh tidak menterujakan. me keluar la and masuk SEMBONIA, begitu medebarkan masuk ke kedai mahal itew. camna pon tetap kecewa sebab semuanya mahal sunggoh sunggoh tapi satu pon tak lawa di my eyes. next BATA pulak menjadi destinasi. me berkenan betul dengan satu kasut brand MARIE CLAIRE but unfortunate harga nye tersangatlah mahal. terasa sayang pulak nak beli. sayang duit and sayang nak pakai bila dah mahal2, nanti kalau rosak mesti sedih punye lepas tu an me macam kecewa habis la sebab tak dapat apa yang dicari. so jenjalan la dengan perasaan hiba. ecece.. tengah2 hiba camtu terlalu depan satu kedai maybe baru bukak kot, yang bernama CARLO RINO. masuk lah dalam tu kejap mengusha2 dengan umi. masa tu memang da tak taruh harapan langsung akan jumpa mana yang boleh terjatuh hati. tapi tu la u'ols bila me tengah sunggoh sunggoh bertarung nyawa mencari, satu pon me tak jumpa. bila me dah give up je, kedebuk! terus me jumpa. selalu betul tau jadi camtu

mase time me nak pegi bayar sepatu tu, me dapat buat membership card dengan free nye tau u'ols. tak perlu bayar pon nak buat card tu. yelah, da nama pon free. HIKHIK. kata pekerja tu, dengan member card tu dapat purchase pape je yang kat dalam tu dengan price less 10%. okay la tu kan u'ols dari tak dapat less langsung. barang
2 tu memang nak mengigit jari kaki betul lah bila nak membayarnye. plus me da pasang satu niat nak rembat handbag kat dalam kedai tu jugak, umi pon same nak join sekaki
okaylah u'ols. sampai di sini sahaje dulu me stories for today. papai ♥


ini sekadar sepotong pic
untuk melalaikan u'ols. KAHKAHKAH



10 comments:

ezany said...

mesti anak abah ni.. hehe..

alahai.. nape la tak tunjuk kasut tu.. nak tgk ler camne rupa dia tu..

milimilo said...

sepatu yg sdap dipakai n jd trend skrg ialah crocs..huhu

SheQeEN.. said...

ezany

yea.. takkan anak orang lain pulak an. ops.. ;p

tamau la tunjuk. keseganan sikit. biar lah wajahnye menjadi rahsia. hihi

SheQeEN.. said...

milimilo

walaupun sdp d pakai, tp sgt awkward utk dipakai dgn certain baju n d certain place. kan3? ;)

plus crocs mahal lah. tak mampu nak beli. sob3

Ynn. said...

tunjukk lah syg sepatu baru eceh :P

Ynn. said...

tunjukk lah syg sepatu baru eceh :P

SheQeEN.. said...

segan la yunk nak tunjuk. tengok kotak pon da rasa lawa da tu. HOHOHHO

akak_bieza said...

haiyoo...perempuan dengan kasut memang tak dapat dipisahkan..

akak pun sama, kalau rushing-rushing sgt memang tk sonok nak shopping. selalu akak akan amik cuti semata-mata nak gi shopping jea tau supaya boleh menikmatinya =)

anyway, selamat berkasut baru..kasut raya kea

akak nak ucapkan Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubaraq

take care

SheQeEN.. said...

hehe.. org bawah tanggungan lagi camni lah kesah shoping nye akak. ecece..

bkn kasut raya lagi. hoho. ni kasut ramadhan ahaks ahaks..

thanks kak.. selamat menyambut bulan Ramadhan jugak.. ;)

SheQeEN.. said...

hehe.. org bawah tanggungan lagi camni lah kesah shoping nye akak. ecece..

bkn kasut raya lagi. hoho. ni kasut ramadhan ahaks ahaks..

thanks kak.. selamat menyambut bulan Ramadhan jugak.. ;)