Friday, August 7, 2009

membuang mase



hye hye u'ols. hari ini me tak ke mana2 pon. hari ini jugak sangat sejuk sebab pagi tadi hujan tebal2 lah u'ols. best je bertidur di atas katil my sis ni. bila dah takde keja camni an me pon menyelongkar lah kotak2 yang ada kat dalam rumah mencari rezeki, erk mukan mencari bahan menghilangkan kesunyian ni. HAHA. hasilnye me terjumpa selai komik yang bertajuk MISS ep2 tatau la whether my adik or my sis yang beli. tapi yang sedihnye u'ols ep1 nye takde lah u'ols. kecewa je sebab tak dapat baca from beginning. oh no no no! eleh, cam penting je komik tu an? padahal komik je pon. HUHU. boleh kata da lama gak la me tak layan komik ni. bila da meningkat usia ni. eh tak patut salahkan usia an? suka jantung la nak bca ke tak nak. pembaca komik nih universal tau. tak kira usia,warna kulit,tinggi,berat or agama. betul tak u'ols? wah tiber je rase bersemangat gitew.



jadi marilah we'ols sume mensemarakkan
semangat membaca dalam diri ini.



ohoihoi.. entry kali ni pon me nak share something sikit. tapi lebih tepat senanya me nak tunjuk me punya koleksi key chain. comel tau u'ols. so saje nak menjeleskan u'ols yang tiut miut ni. lihatlah rupa they'ols di bawah ini sajork.


comelkan rupe they'ols itu.


8 comments:

Encik Azizan said...

bez kn duk saje..ley tdo layan tenet..tgk tv...hehee

SheQeEN.. said...

HAHA memang best sesangat. sampai da nak temuntah mencari idea apa yang nak di buat. ;p

ezany said...

komik remaja ker tu.. cintan cintun ek.. hehe..

MiszMaryaNe said...

hei u,
kumik tu me yg bli gtu,
u ni noti tau,
men selongkar2 je,
da le suke2 jntg menidur di katil me,
hak3

imHepPie said...

huii sgt suka komik camtuh...

try ar bce 'the fishing' ngan 'le gardinie' by ben gempak tuh...

siyes sgt tacing n best gila..thumbs up!!!

SheQeEN.. said...

ezany

mesti la komik remaja. baru la ada feel remaja lagi. KAHKAHKAH

SheQeEN.. said...

miszmaryane

alah u. jgn la dekut dekit dengan i. kita kan sharing is caring. i xleh tido sekatil dengan adik, dia demam panas panas gitew *padahal baru je samalam demam* ;p

SheQeEN.. said...

imheppie

owh.. komik tu. tapi an me tak bape suke komik ben yang bersiri. lebih prefer karya dia yang satu setompok takde sambungan dah pastu. habis kat situ je. HIKHIK