Wednesday, August 5, 2009

Tensi + Tag



ohoi u'ols. lagi buat apa tu? me tengah update blog ni. HIHI. me update sambil tensi2 tau u'ols. tensi dengan drivin class hari ini. me dapat rasekan that i'm the WORST driver ever! tak suke betul la mempandu ni. susah sangat. sakit2 tau me punya tapak tangan and tapak kaki. eleh, MANJA! lempang baru tau.
MyEm0.Com

emm.. selepas difikir panjang ala2 masak2 bersama chef wan. HUHU. so entry ni taknak la citer benda tensi banyak2 makin bertambah2 lak tensi-tensu tu nanti an? so jom kita mengkurangkan tensi dengan menjawabkan TAG yang mendatangkan dari reen

TAG : HANDPHONE CAP BUAYAKU

i guess ni lah nama tag tu.. HIKHIK


1-Sudah berapa lama anda menggunakan handphone tersebut?
maksudnya current handphone


boleh dikatakan da setahun sebulan lebih2, handphone yang paling lama me penah pakai. da banyak calar2nya. sian dia..


2-Apakah wallpaper yang terpampang di skrin handphone anda.Dan terangkan mengapa anda memilih wallpaper tersebut?


pic ini ditangkap oleh me punya webcam =3

erk. me punya walpaper takde pic apepon. kosong je. saje je taknak pakai ape
2 pic. nak bagi nampak lebih matured gitew.


3-Berapa jumlah "contacts" yang terdapat di dalam handphone anda?

haila haila. tak banyak pon. me banyak kali sangat tukar nom. so da banyak nom yang me tak save. tapi sekarang ada 129 sajork.


4-Sila masuk ke 'contacts' dan pergi pada huruf 'M'.Berapa kenalan yang namanya bermula dengan huruf M?

ada 18 sajork including MyMaxis, me punya maxis number. HOHOHHO


5-Berapa jenis handphone yang anda telah guna selain handphone yang terkini?

aloh.. ni yang me tak suka ni. nak kena fikir2 pulak. ehem ehem.. ada 11 sajork. and pemenangnya adalah nokia. TAHNIAH buat nokia. tepuk sikit.. CLAP5


6-Rangkaian telekomunikasi yang anda gunakan?Nyatakan mengapa?

currently me guna both maxis and celcom. tapi maxis lagi lama pakai. celcom pulak me pakai coz banyak my friends yang antu celcom sejak ada U-pax nih. ish.. so untuk handphone yang me tayang picnye tu adalah beristerikan celcom. tapi sok lusa dia guna 2nd wife dia pulak. nama siti maxis gitew




7-Nada dering yang anda gunakan?

lala land by demi lovato. best tau lagu tu. tapi me senanya tak suke pon demi lovato. me tetap suka miley cyrus. yeah!


8-Senarai top 5 yang anda selalu msg?

1stly my lalink tapi kan da kurang pon mesej sekarang. orang tu bz keja. tetiba rase cam nak curang gitew. HAKHAK. what a cow. erk.. cam da takde je u'ols. selebihnye cam sama rata je. kalau nape me punya umi n abah tak masuk list coz me just miscall je they'ols. terus they'ols call me back kay. pantas gitew. tak main la meseging nih.


9-Soalan terakhir.Nama orang yang tersayang (bf/gf) yang anda set dalam handphone?

lalala.. me taknak jawab soalan nih. namanya rahsia gitew. taknak bising2 ngan u'ols. saje je tag ni an nak korek rahsia. kantoi kantoi.




10-Orang yang nak di tag?

dadidadidu me tag semua me punya followers tau. so u'ols yang baca tu jangan sesegan nak jawab tag ni. mali mali. apam balik rangup rangup. krup krap krup krap. ;p



6 comments:

reen said...

ok dik tq sudi wt tag akak...
tu tajuk tu cap buaya tu akak saje je tambh..huahuahua...ekau ni lurus bndul la..
kita sama la pncinta setia NOKIA..knknknkn...:D

~SuGaR CanDy~ said...

syiQin..
cute la bnda cumei2 kat cursor 2..
aja ak wat cne..
bole?..

SheQeEN.. said...

reen

ahakz.. sungguh suci an me nih. mulat mulat je pecaya ngan akak pny tjuk tag.
ala kak, me tak cinta pon senanya kat nokia. me cinta kat my lalink je.. weee~ ;p

SheQeEN.. said...

~sugar candy~

benda cumei2 kat cursor?
yang kuar pink2 terabur tu eh?
hoho~ boleh sajork.. no hal.. ;)

MiszMaryaNe said...

ei u,
de minatang putih yg de dailog glamer gitew sbb msk belog adelah minatang me gitew,
terpemes juge me rase gitew..=p

SheQeEN.. said...

hakhak.. bagus la u terasa peymes gitew. me like gitew. bagus kan me peymes kan dia. ;P