Friday, August 14, 2009

go away lah



hye hye u'ols.. ri ni me nak away untuk few days. me kena pergi kursus pre-dep untuk 5 hari. selasa nanti me balik lah. me sunggoh malas untuk berkursus u'ols. sebab utama is me pening nak bawak n nak pakai baju apa nanti. kerna me terasa sunggoh mahu menjangok. tahu tak jangok tu apa? tatau? owh.. kalau begitu sila rujuk kamus kelantan - kay el okies?

oleh kerna kepeningan itu me rasa begitu penat mahu mempacking bebarang. ini lagi satu yang me tak bape suka iaitu bab packing mengemas ni mesti me punya bag jadi dipam2 camtu. bila tengok yang tu me rasa nak bawak, tengok yang ni me rasa mesti me nak pakai nanti. kalau boleh nak bawak semuanye je. tapi nanti sendiri jugak yang nak angkat. mesti penat+sakit my jari yang lemah lembut ini. so me kena la memandai fikir an mana yang perlu and mana yang macam ala2 kehendak je SILA-TINGGALKAN. HUHU.



eh.. u'ols, tetiba me cam rase tamau pergi la u'ols. tapi mana boleh camtu an? orang yang tak duk kat selangor pon sanggup datang ke mari jejauh sebab nak pergi kursus ni tapi me yang duk kat presint14 yang sememang sangat dekat dengan bangi boleh taknak pegi. Oh sunggoh tidak pas akal logik.

aaa.. kursus ni buat kat bangi tau u'ols. lupa lak nak gitau tadi. dekat tempat KWSP. tak penah pi lagi situ. macamna lah wajah tempat tu ye u'ols. best ke katil dia? empuk ke bantalnye? gebu ke selimutnye? bersih ke tandasnye? papepon to me tandas lah paling penting an u'ols. setuju tak? SETUJU sheqeen. HAHAHA
memang ngengada la anak pakcik adenan nih.

okeylah u'ols. stop sini dulu yew nanti da sampai sana me snap pic bebanyak kay tayang kat u'ols sume. u'ols taknak lihat pon me nak tayang jugak. ada aku kesah?? BWAHAHA *evil laugh*

see you my dear blogger buddies. papai love!


12 comments:

One Simple Tech said...

Nice Article!

One Simple Tech - Computer News, Reviews and Guides
The Forex Site - The Foreign Exchange
MagicStix - Personal Blog of MagicStix

Thanks!

Ynn. said...

mst rindu kat qeen nnt +____________+

eceh nnt jgn gatal tauuu hahaha

akak_bieza said...

Sakan SheQeen,

Jaga diri masa gi sana..akak dapat tau tempat tu keraasssss..

ntahlah yea kea idak

selamat berkhusus. nampak gayanya sambut puasa kat sanalah yea =)
take care

al-Wann said...

we goona miss u dear..ahaks..blik cept2 k..he2

ezany said...

mane la nak cari kamus bahasa kelantan - kl tu ek..

anyway.. slamat berkursus dgn jayanya..

movies said...

hi how r u?

SheQeEN.. said...

one simple tech

thanx u! ;)

SheQeEN.. said...

ynn

rndu kt ynn jgk.. sob3

me tak gatal pon tau. bdk len yang telebih gatal. menci tau. huhu

SheQeEN.. said...

akak bieza

spjg saya kt situ tak dapat rasa lagi keras tu kat. lembut je. accom dia pon best je. ala ala hotel. hihi

saya sempat sambut kat umah kak. jgn riso.. ;)

SheQeEN.. said...

al-wann

suda pulang suda. miss u guys too! ;P

SheQeEN.. said...

ezany

ala senang je. tapi kamus tu jenis yang suka bejalan sikit. kalau nak cari yang jenis buku ni susah sikit kot. hikhik

SheQeEN.. said...

movies

fine, thanx u.. ;)