Monday, August 10, 2009

antu mana antu?



Beware the stare of Mary Shaw,
She had no children only dolls,
If she ever comes in your dream,
Make sure you don't ever ever scream




hye hye u'ols. u'ols suka tengok citer antu tak? me suka sangat tengok. tapi dalam suka2 tu me pon suka jerit jugak mase tengah mentengok. kesian sape2 yang ada kat sebelah me masa tengok citer antu ni.

u'ols penah tengok tak citer antu tajuk DEAD SILENCE ? citer antu ni sal ventriloquist yang sangat inginkan seketul doll yang perfect like human being. jadi bermula la kehantuan cerita itew bila ada sorang budak yang pegi show dia, and komen dia punya doll tu adalah sebentuk 'patung' jew.

citer ni dulu kuar kat panggung masa tahun 2007 lagi. tapi biasa la an, mase tu me macam ala2 innocent gitew nak masuk panggung. HARHARHAR. so citer DEAD SILENCE ni me hanya sekadar mentengok di HBO sajork. well astro pon best jugak an. MACAM MACAM ADO gitew. kepada u'ols yang belum lihat lagi citer ni, me rekomen u'ols tengok tau. so rajin2 lah menginfo astro yew. okey lah u'ols, itu sajork untuk hari ni. papai love.

SssHHHH! diam2. kalau tak nanti i
datang gigit perut. BWAHAHA


5 comments:

al-Wann said...

wah ko pn dah tgk ek citer nie sheqeen..serm giler anak-anak patung 2..msti ko tgk bteman nie kan..mne brani tgk sorg2 kan..he2..

SheQeEN.. said...

of course la beteman. umi, adik n abah pon ada. plus ditonton pada siang hari lagi.cerah jek, sunggoh menseronokkan. HARHARHAR..

al-Wann said...

ko hati2 ckit..ade kt bwah katil 2,haha..ak ske tagline die..seram g2..huhu

SheQeEN.. said...

mna blh ada bwh katil. kat umah aku takde patung camtu. semua nye yang berbulu gebu gebu sajork.. haha

al-Wann said...

eh jgn sngka ptung teddy ko xbhaya..hakikatnya,bruang tu..gnaz 2,haha