Saturday, August 8, 2009

ke bangi



hye hye u'ols. today me ke bangi lagi kerna mahu wat medical check up yg terbantut sebelum ini. me buat kat hospital swasta nama An-nur. Hospital tu memang best! semuanye baik2 n menjalankan kerja dengan penuh etika. i like semestinye lah they'ols kena la layan pelanggan baik2 an, kalau tak camna nak tarik customer yang len lak datang. betul tak u'ols? betul tu sheqeen kata u'ols pula. HIHI. and yang best lagi kat situ is me tak perlu tunggu sampai 2 hours baru nak sampai turn. me pegi je register lepas tu terus buat tau. pantas gitew. emm.. da nama pon swasta an, of course la cost nye mahal jugak. me tatau la kat government kena bape, tapi kat hospital tadi me kena RM188. berbeza dengan naufal, my fren yang buat kat situ jugak, dia kena RM259. dalam RM70 beza, me tatau la kenapa boleh beza sampai banyak camtu. padahal we'ols check benda yang sama je. kesian naufal.

lepas tu me n family pegi billion dekat bangi pulak. me nak cari sport shoes,white t-shirt n sluar track. semua2 ni me beli sebab kursus yang me nak pegi nanti. takdenye me sesuka nak beli kasut sukan ni u'ols. me bukannya awek sukan pon. me awek yang gemar titow sajork. bila da settle sume2 tu. we'ols pon betolak la balik rumah. act before balik tu me behajat nak singgah mcD. teringin bebena nak layan burger barang seketul dua. tapi abah telupa pulak, dia terus je drive balik. sedih tau. ;(( tapi kejap je sedih sebab abah ganti balik dengan secret recipes. thanx to my adik yang tersasur mintak belanja secret recipes. MIAHAHA. me happy n kekenyangan sunggoh sunggoh..


nyumy nyum =3

itu sajork untuk hari ini. ingat petang ni nak ke floria lagi kalau rajen. papai love~


10 comments:

ezany said...

haish.. mahal gak ek buat medical cekup skang ni.. dulu sy pnah gak buat kat swasta.. hospital pantai.. baru rm70 jer..

SheQeEN.. said...

mb mhl sbb td include drug test n hepatitis B. lalala.. nasib baik guna duit fama. kalau duit sendri mau tegigit jari nie.. ;p

lil Biruny said...

ehe.. syiqin.. terasa nye.. nnt ana tanya dgn orang tu balik.. hehe.. did u take all the test?? Buat mentoux x??

mhd said...

nape x jadi awek sukan??? lawaknye gelaran tersebut... makan je keje xdpt mcD.. secret plak..xpela. hobi kan.nak wat cane..btw nawfal sy kene 176 je..hehe

SheQeEN.. said...

lil biruny

tatau la naufal whether all test or not. tp supposedly sume nye da wat la kot sbb kan bg dorm tu kat dia. takkan dia buat tak habis. huhu.. mentoux tu apa? cam x de dengar je tadi yang tu..

SheQeEN.. said...

mhd

hakhak.. mesti la. makan itu penting untuk menampung perut. ;p
wah! lagi murah. ko lak wat tak yg mentoux ke botox tu zik oi?

flip said...

nape xsinggah sni,,klu xleyh mntk abah kamu blnja secret jugak,,haha,,*jokes*

SheQeEN.. said...

singgah sini tu kat mana wahai flip? HOHOHO

al-Wann said...

kecian dia mlepas mcD..nnt i blanjer, u byar k..hehe

SheQeEN.. said...

alaa.. kalau camtu baik mintak adik je yang 'belanja' ;P